TOP termékek

Pretty love toy's app

Realov app

 

Elfelejtettünk volna nyitottnak lenni?

Cikkek

Amikor a nőt kényeztetik...

Velemvagy blog
2020.12.29 11:10
Amikor a nőt kényeztetik...

A nagyobb probléma a férfiakkal van ezen a területen. Elenyészően kevés férfi tud jól nyalni! Bizony. Hiába hiszi azt a legtöbb, hogy tökéletes propeller zsonglőr, az a szomorú és elkeserítő statisztika, hogy a legtöbb nő, inkább egy gyorsan eljátszott színlelt orgazmust kanyarít vagy valamilyen indokkal kihagyja ezt az aktust, mert szánalmas a partnere teljesítménye. Leginkább nem tesz mást, csak összenyálazza a nő combját, össze-vissza lefetyel és a maga ütemében és kedvére mozgatja a nőt, gyorsítja vagy lassítja a tempót. 

Azonban bármennyire is fura lehet a férfiaknak, ez a nőről szól. Az ő tempójáról, az ő üteméről és az ő izgalmi állapotáról. Nem lehet a nyaló kénye-kedve szerint módosítani semmit az aktuson, mert az orgazmus közelébe sem juttatja a nőt. Amíg nincs meg a csikló, amíg nem húzza szét a nagyajkakat és amíg nem izgatta fel érzékien, óvatosan és cseppet sem követelőzően, addig csak színjáték lesz. És nem lehet siettetni sem! Mert a nő, megérzi, hogy „teljesítenie kell, mert elvárják tőle" nem pedig valóban el akarják élveztetni egy kiadós felizgatás után. 

A csikló izgatása sokkal bonyolultabb, mint a férfi orális kielégítése. A lefetyeléssel nem lehet „letudni" az aktust. Hiszen amikor kiemelkedett az izgalomtól a csikló, akkor jöhet a finom szívása és nyelvheggyel való nyomása és ezek kombinálása. Sok nő szereti, ha közben a hüvelyében is kényeztetik. A férfi valóban művésze kell legyen a szexualitásnak, de abban biztos lehet, hogy ezt a nő többszörösen hálálja majd meg...

Kezdetben nagy segítség, ha van egy csikló izgató vibrátor kéznél, hogy mindketten együtt lássák és tapasztalják meg, hogy milyen is a nő csiklói orgazmusa. Amikor ez megtörtént és „flottul megy", onnantól lehet elkezdeni az orális szex magasiskolájának a kifejlesztését.

Mert egy jól nyaló férfiért ölni tudnak a nők!