TOP termékek

Pretty love toy's app

Realov app

 

Elfelejtettünk volna nyitottnak lenni?

Cikkek

Amikor a férfit kényeztetik...

Velemvagy blog
2020.12.29 11:08
Amikor a férfit kényeztetik...

Amikor a nő fejét egyértelműen jelezve lenyomja a partnere a pénisze irányába, a legtöbb nő tudja, hogy: Most mese nincs, „szopni" kell! Ez van, akiket megijeszt vagy undorral tölt el, mert nem szereti sem bekapni, sem lenyelni és leginkább csinálni sem tudja. Ezek a lányok azok, akik a „vigyázz, nehogy a hajamra menjen" mondattal lankasztják le pillanatok alatt az éppen elélvezés előtt álló partnert.

Mert az ügyetlenebb lányok is képesek az orális kielégítésére a férfinak, ha semmi mást nem csinálnak, csak hagyják, hogy a partner, aki nyilván már túl van néhány önkielégítésen, ugyan ezt csinálja, csak a lány jelenlétében és szájában.

Ennél azért sokkal menőbb és szenvedélyesebb, ha a lány megtanul oboázni és szereti is csinálni, mert ilyenkor a férfit szó szerint kenyérre lehet kenni. Melyik férfi mond nemet egy szuper jó és adott helyzetben gyors orálnak? Semelyik. Tehát, ha már a jó szexről azt mondtuk, hogy összeragaszt, egy profi orál, odatapaszt!

Nincs annál szexibb, amikor egy nő imádja kényeztetni a  férfi péniszét és ezzel repíti őt a kéjes őrületbe. Amikor megtanulja, hogy a makk milliónyi idegvégződésére hogyan reagál a férfi, a heregolyók érintése, nyalogatása és izgatása milyen izgalmi állapotot vált ki és mennyire gyors kell legyen a fel-le „játék" üteme, akkor nem csak hatalma lesz a pénisz fölött, hanem függővé is teszi a tulajdonosát...                                     Az élvezet fokozására, számtalan kiegészítőt lehet találni, a péniszgyűrűtől a vibrátoros izgatóig. Érdemes kipróbálni!