TOP termékek

Pretty love toy's app

Realov app

 

Elfelejtettünk volna nyitottnak lenni?

Cikkek

A bagzás ösztön, de a szeretkezést tanulni kell...

Velemvagy blog
2020.12.29 11:00
A bagzás ösztön, de a szeretkezést tanulni kell...

Ritkán hallani olyat, hogy „nem vagyok túl jó az ágyban"! Általában eszement lepedőakrobatákkal van tele a világ...beszéd szinten. Mert bizony, amikor a tettek mezejére kell lépni, valahogy a teljesítmény, messze alul marad.

Ennek általában két oka lehet. Az egyik, miszerint a partner ezidáig nem szólt, hogy valami nem stimmel, a másik, hogy ez egyáltalán nem is érdekli az egoista felet. Persze az is lehet, hogy volt olyan, akinél pöpecül működött a dolog. De bizony sokszor van olyan is, hogy nem vagy csak nehézkesen alakul a harmónikus szexuális élet. Ilyenkor a szakember igen gyorsan és hatékonyan tud segíteni, érdemes felkeresni egy szexológust.

Amikor megtanulja a test nyelvét valaki és úgy figyel a partnerére, ahogyan kell, akkor biztos lehet abban, hogy nem lesz hiányérzet miatti kikacsintgatás a kapcsolatból. Hiszen, aki mindent megkap, a vágyai és az igényei ki vannak elégítve, az oda ragad a másikhoz, mert nem csak jólérzi magát, hanem biztonságban tudja a szexualitását és ezáltal a lelkét is.

Azonban rengeteg férfi és még több nő él le éveket, évtizedeket őrült szenvedély, bizsergő vágy és valós orgazmus nélkül. Kutatások szerint is a nők azok, akik tovább bírják a színlelt orgazmusok és a vágy nélküli szex világát. Ők azok, akik eleget téve a „házastársi kötelességnek" időről időre „hagyják magukat" a férjnek. Ez azonban nem jelent mást, hogy tevőlegesen hozzájárulnak a saját maguk megerőszakolásához. Mert minden aktus, amelyet nem a vágy hajt mindkét fél felől, ahol az egyik fél csak azért enged, hogy a vitát és az azt követő következményeket elkerülje, nem más, mint erőszak.

Persze a félelem sok mindent felülír, de a tény, attól még tény marad. Nyilván azt a férfit vagy nőt, ez nem rettenti el, aki képes úgy szexuális aktust létrehozni, hogy teljesen mindegy, hogy a másik mit érez vagy akar, neki jó legyen az a pár perc és kész. Ezt a szakzsargon is bagzásnak hívja, mert az állatiasság dominál leginkább az aktusban. Ezek a „neked is annyi időd volt, mint nekem" típusú együttlétek, olyan messze lökik a párt érzelmileg egymástól, amelyet már hosszabb terápiával lehet visszafordítani.

Ezért szokták azt ajánlani a szakemberek, hogy inkább vegye a fáradtságot mindenki és tanuljon meg a szexualitás nyelvén beszélni. Ebben segítenek ma már, a számtalan kiegészítők és eszközök, amelyeket használjuk bátran, mert a kielégítetlenségnél nincs rosszabb!