TOP termékek

Pretty love toy's app

Realov app

 

Elfelejtettünk volna nyitottnak lenni?

Cikkek

Társasjáték felnőtteknek…

Velemvagy blog
2020.11.28 19:15
Társasjáték felnőtteknek…

Sokan elfelejtik, hogy gyermekként milyen jó volt játszani. Hiszen a játékban elfelejti az ember a gondjait, a játék elűzi a bánatot.

A játék az egyik legjobb eszköz arra, hogy megismerje magát valaki. Szakemberek szokták ajánlani, hogy ha a valódi „én”-jét akarod megismerni a partnerednek, akkor nézd meg sportolás vagy játék közben. Hiszen ott azonnal az ösztön és az alap személyiség „kapcsol be” mindenkinél.

Ha balhé van, ha veszít vagy amikor csalni akar a győzelem érdekében, felborítja az asztalt vagy elgáncsolja a pályán a játékos társakat vagy előzékeny és igazi csapat játékos, ott értheted meg, hogy valójában milyen is ő.

Ehhez az attitűdhöz igazodva az erotikus társasjátékban, megismerheted a partnered elfojtott vágyait, erogén zónáit vagy igényeit arról, hogy mi teszi teljessé a szeretkezést a számára.

Ezáltal a partnered is megismeri a te igényeidet, vágyadat és motivációdat az aktushoz.

Egymás felfedezése által, sokkal közelebb kerülnek egymáshoz a párok, nem csak testileg, hanem lelkileg is, amely két ember szövetségének elengedhetetlen egysége.

A most ismerkedőknek a legjobb kezdet, a régóta kapcsolatban állóknak pedig, tökéletes „fűszer”, amelytől egy új szintre léphet a kapcsolat.

Próbáld ki!