TOP termékek

Pretty love toy's app

Realov app

 

Elfelejtettünk volna nyitottnak lenni?

Cikkek

A méret a lényeg?

Velemvagy blog
2020.11.18 11:18
A méret a lényeg?

Leginkább a férfiak gondolataiba férkőzött bele ez a tévesen használt elmélet.

Mert valóban fontos a méret, de nem úgy, ahogyan azt sokan gondolják, azaz minél nagyobb, annál jobb.

Hiszen az anatómián nem lehet változtatni. Az mindenkinek egyértelmű, hogy vannak alacsony és vannak magas emberek. Ebből a szempontból, senki sem állítja, hogy a „méret a lényeg”, hacsak nem egy kosárcsapat edzője és a két méter felettieket keresi.

A női és a férfi nemi szervek mérete a születéskor eldől, mint a hajszín és a magasság. Vannak kicsi, normál vagy nagy méretű pénisszel vagy hüvellyel születettek.

Ebből következik, hogy a kis méretű pénisz, a rövid hüvelybe fog passzolni, a nagy méretű, pedig a hosszabb vaginába. Mert amikor a nagy méretű pénisszel a rövid hüvelybe akar behatolni és az aktus hevében ezt nem veszi figyelembe, akkor iszonyú fájdalmat okoz a partnerének. Fordítva pedig, amikor a kis mérettel hatol be a hosszú hüvelybe…na az egyikőjüknek sem öröm. Tehát tényleg a méret a lényeg, de az össze passzolás tekintetében.

A nők, akkor érzik magukat biztonságban egy férfi mellett, ha a szexuális együttlétek idején erőteljesen behatol a hímvessző, egészen a méhnyakig. Ez egy ősi biológiai program, amelyet a modern kor sem tud felülírni. Ha a behatolás nem elég intenzív és elmarad a belső találkozás, akkor a nő bizonytalanná válik, nem érzi biztonságban magát és a gyermekeket a férfi mellett. Sok esetben ez nem is tudatosul, hiszen ez egy tudatalatt futó női program, csak azt veszik észre a párok, hogy egyre nagyobb a feszültség közöttük és egyre több a vita, majd jön az elhidegülés.

Pedig egyszerű lenne a megoldás, a fent említettekből kiindulva. Ma már ebben nagyon nagy segítséget jelentenek a segédeszközök. Ha szükséges, bizony kell keresni egy, a saját pénisznél hosszabb, rövidebb, vastagabb vagy vékonyabb eszközt, hogy a nő kielégítése tökéletes legyen.

Mert a csikló orgazmusa szenzációs, de nem pótolja a hüvelyi izgalmat, összehúzódásokat és a belül megélt találkozásokat.

Egy próbát megér! www.velemvagy.hu