TOP termékek

Pretty love toy's app

Realov app

 

Elfelejtettünk volna nyitottnak lenni?

Cikkek

A szexuális játékok előnyei

Velemvagy blog
2020.11.18 10:03
A szexuális játékok előnyei

A felnőtt szexjátékok olyan örömszerző eszközök, melyeket egyedül vagy partnerrel megfelelően használva, magasabb szintre juttatják a szexuális tevékenységben tapasztalt örömöket.

Sokan kacérkodnak a gondolattal, hogy kipróbálják a szexjátékokat, de nem merik megtenni az első lépést feléjük.

A partner is szeretné, de ő sem meri mondani, mert fél, hogy balhé lesz belőle, hogy miket szeretne!

A „mit fog szólni” gondolata rengeteg embert tart vissza a fesztelen és kielégítő szexualitástól, pedig a tapasztalatok szerint, sokaknak sikerül fellendíteni, érdekessé tenni a szexuális életet.

Tegyen egy próbát!

Sok kíváncsiság övezi az ilyen segédeszközök létét és hasznosságát. Tény, hogy a jelenség nem újkeletű az emberiség történetében. A vágy és az öröm a történelemben és az egyes kultúrákban régóta fellelhető, mégis ki kell jelentsük, hogy a nők szexualitásának ismerete és számukra az örömszerzés nem fellelhető célként.  Leginkább a férfiak és a nők közötti szexuális kapcsolatokra korlátozódott és a férfiak számára nyújtott örömök kielégítése jellemezte. Nem volt fellelhető a kiegyensúlyozottság, a mindkét fél számára megfelelő öröm igénye.

A szexuális játékok megfelelő használat mellett nem okoznak sérülést, nem befolyásolják hátrányosan az azokat tudatosan és tájékozottan használók szexuális érzékenységét. Összeszedtünk pár szexuális játékok használatával kapcsolatos előnyt, íme:

  • A test ismereteinek bővítése: A szexjátékokkal való kísérletezés révén a hölgyek jobban reagálnak saját örömükre, ami arra késztetheti őket, hogy további örömöt kívánjanak adni és kapni a partnerükkel fennálló kapcsolatuk során.
  • Fokozott szexuális érdeklődés: Azok a hölgyek, akik szexuális játékokat használnak, jobban érdeklődnek a szex iránt, mivel többet kívánnak kísérletezni és felfedezni testüket.
  • Magasabb önbizalom: Azok a hölgyek, akik sokat tudnak testükről és szexuális vágyaikról, nagyon magabiztosak lesznek szexuális kapcsolataikban és a mindennapokban egyaránt
  • Szexuális szükségletek ellenőrzése: A szexuális játékok nők számára történő felhasználása lehetővé teszi a hölgyek számára, hogy szabályozzák, mit, mikor és hogyan élveznek. A változó sebesség, a nyomáspontok és a különböző játékok kielégítő és örömteli tapasztalást nyújtanak számukra.
  • Nagyobb szexuális elégedettség: Összességében a szexuális játékszerek használata egyedül vagy szexuális kapcsolatok során kielégítőbb szexuális élényt fog eredményezni.
  • Szexuális előnyök: A párok számára készített szexuális játékok és azok közös használata közös élménnyé formálják a szexuális együttlétet

 Mindig ügyelj a használt tárgyak tisztítására és fertőtlenítésére. Soha ne használd azokat alapos tisztítás nélkül újra, még ugyanazzal a partnerrel sem! Gyere, nézz körül, hátha találsz valami Neked tetszőt – www.velemvagy.hu