TOP termékek

Pretty love toy's app

Realov app

 

Elfelejtettünk volna nyitottnak lenni?

Cikkek

DOMINA

Velemvagy blog
2020.11.09 10:54
DOMINA

A femdom játékok világa egyszerre izgat és taszít sokakat. Izgat, mert az elfojtott vágyak és meg nem élt fantáziák világa ez, amelyben bármi teljesülhet, amit csak meg szeretne élni az illető. Taszít, mert a félelem, sokkal erősebbé válhat. Félhet valaki saját magától, mert azt tanulta, hogy a vágyak bűnös dolgok, amelyeket el kell zárni, el kell felejteni, de legalábbis a tudat legmélyére kell űzni. Azonban előbb vagy utóbb, de utat tör magának, minden elfojtás. Lehet, hogy testi tünet formájában vagy elakadt életterület képében, de biztos, hogy meg fog jelenni.

Így ezek megélése, felfogható, egyfajta szexuális terápiának is. 

Lássuk, mit is jelent mindez. A BDSM egy mozaikszó Bondage – Discipline (B-D) – Domination – Submission (D-S) - Sadism – Masochism (S-M) szavakból áll össze.

Téves az a feltételezés, hogy ez valami öncélú erőszakról szól. Akiknek ez a világ izgatja a fantáziáját és elindul ezen az úton, megtapasztalhatja, hogy a skála roppant széles és szerte ágazó, de egy valami nincs benne: a közös beleegyezés hiánya! Itt csakis az történhet, ami mindkét félnek „belefér" a játékba. Az egészen lágy, erotikus izgatástól a vad korbácsoláson át, a nemi szervekbe való tűszúrásokon keresztül bármi megélhető.

Kicsit elkanyarodva bepillanthat az érdeklődő a fétisek birodalmába, a legkedveltebb láb vagy cipő fétistől egészen az extrém tárgyak, helyzetek, cselekedetek imádatáig.

Innen tovább haladva, de újra picit elkanyarodva érkezhetünk meg a szerepjátékok világába, a femdom birodalomba. Itt ugyanis, kizárólag a szigorúan kötött szerep az, amelyet végig kell játszani, mintegy színházi darabot. Itt a domina felöltözve, lakk ruhában adja ki a parancsot a mezítelenre vetkőzött alárendeltnek. A pórázon vezetéstől, a háztartási munkák elvégeztetésén át, a sarokba állításig, bármit szabad. 

A domina általában nem létesít szexuális aktust az alárendelt féllel. Ennek a játéknak, nem ez a lényege. Ez egyfajta lelki, érzelmi kielégülés, a feszültség oldása és a terhek, a felelősség és az állandó döntési képesség kikapcsolása.

A kliensek döntő többsége férfi. Azonkívül, hogy a gyermek a szocializáció folyamán, megszokja, hogy az óvónő, majd a tanárnő parancsait teljesíti, tudja, hogy „jó gyereknek" kell lennie és megalkuvóvá válik egy idő után a legtöbb gyermek. Persze vannak, akik nem és a deviancia útjára lép, bűnöző válik belőle vagy szexuális erőszakoskodó. A legtöbben, azonban rendes emberré formálódnak, elfojtott vágyakkal.

Felmérések bizonyítják, hogy a férfiak átlagosan tízszer gondolnak a szexre naponta. Leginkább külső ingerek indítják be a szexuális fantáziát, mint a kerek popsi, egy szép láb vagy egy csinos női sziluett stb. A felmérésekből az is kiderül, hogy sokuknak bűntudata van a szexuális fantáziálásaik után, ezért ezeket próbálja elfojtani, a tudat mélyébe űzni.

A femdom játékok ezek feloldása, ami ahogy a színházban is, a darab vége, a katarzishoz vezet.

A fent említett felnőtt játékok, a szexualitás egy olyan formáját ismertetik meg az érdeklődőkkel, ahol nem a puszta testiségben merül ki az aktus. Ahol a lélek, a bizalom és egymás legmélyebb ismerete kerül terítékre. Hiszen tudni kell, hogy hol vannak a határok, meddig mehet el a testi, lelki, verbális „játék" valamint a pár, felfedi egymás előtt, a legféltettebb titkait. 

Éppen ezért a legfontosabb, minden ilyen együttlét előtt, az úgynevezett „biztonsági szó" megbeszélése, amely ha kimondásra kerül, azonnal be kell fejezni a femdom-szeánszot vagy szado-mazo aktust. Ebből is látszik, hogy kívülről azt hihetnénk, hogy a domináns fél irányít, de mégsem így van. Az egész szeánsz addig tart, amíg az alávetett ki nem mondja a biztonsági szót.

Az otthoni kezdő szettekkel, igen hatékonyan lehet egy kis „fűszert" vinni minden kapcsolatba. Nézz körül termékeink közt – válogass kedvedre!