TOP termékek

Pretty love toy's app

Realov app

 

Elfelejtettünk volna nyitottnak lenni?

Cikkek

A szexuális játékszer: a varázspálca

Velemvagy blog
2020.10.28 15:50
A szexuális játékszer: a varázspálca

Még a szakemberek körében is éles viták folynak a testi önismeret témakörében. Vannak, akik mellette és vannak, akik ellene érvelnek.

Az, azonban egyre biztosabb, hogy ahogyan a személyiséged és a tudatalatti programok megismerése nélkül nehezebb az élet, úgy a tested és a saját élményforrásod ismerete nélkül, botladozósabb a szexuális életed. Több nemzetközi weboldal foglalkozik a szexuális játékok oktató és önmagunkat tanító előnyeivel. A szexuális játékok fantasztikusak, hiszen saját magunk tapasztalásán keresztül segítenek felfedezni saját szexualitásunkat és testünket. Ha belegondolunk, talán ez a legmegfelelőbb módja megtudni, megismerni, hogy valóban mire is van szükségünk. Így megtapasztalva testünk visszajelzéseit és az öröm megélésének egy általunk szabályozott módját.

Ezáltal a megismerés által azt lehet pontosítani, hogy : Mit? Hol? Hogyan? Mennyi ideig? Mennyire erősen vagy gyengéden? Ez az örömszerzés fizikai vetülete. Amikor ehhez egy partner csatlakozik, akkor érkezik meg a lelki-érzelmi oldal. Ez a kettősség adja a szeretkezést. Azt azonban jó tudni, hogy lehet bármilyen nagy a szerelem, orgazmus nélkül bizony hamar köddé válik. Az eszközök ebben nagy segítséget nyújthatnak.

Tökéletesek szólójátékként vagy bármilyen egészséges szexuális kapcsolat kiegészítéseként!

Van olyan amerikai blogger, aki arról számol be, hogy szexuális kiteljesedésének legtökéletesebb módja az volt, amikor első játékszerét úgy próbálta ki, hogy „megtiltotta” magának a társas szexet (saját bevallása szerint drasztikus időkben drasztikus döntéseket kell hozni), hogy önmagával teljesen képbe kerüljön, mert korábban elégedettlenséget tapasztalt minden szexpartnerével eltöltött együttlét során. Így vett magának egy szexjátékot...

Végkövetkeztetésként a következő gondolatokat fogalmazza meg:

„A testünk minél magasabb szintű ismerete ezen a területen a későbbi élvezet megtapasztalásának szintjén akár többszörösen is képes javítani.

Ezt írja: „Hogyan várhatom el a partneremtől, hogy megfelelően bánjon a testemmel és velem, ha nem is ismeri azt, ha nem tudom elmondani neki, mit hogyan szeretek? Van az a partner, akivel azonnal jól szeretném érezni magam, nincs időm hónapokig edzeni ‎:)