TOP termékek

Pretty love toy's app

Realov app

 

Elfelejtettünk volna nyitottnak lenni?

Cikkek

„Mentes” vagy „Hentes”

Velemvagy blog
2020.10.28 11:17
„Mentes” vagy „Hentes”

Egyre többet olvasunk, hallunk étkezésünket megreformáló újabbnál újabb éltelfogyasztási trendekről, bevált fogyókúrás és alakformáló, saját testmozgásunkat megújító fitnesz órákról vagy oktatókról, elért sikerekről. A test szerepe soha nem látott változáson ment át az elmúlt 50-60 évben. Minden értelemben! Végre elérkeztünk abba a korba, amikor fontos a testünk egészsége és a bevitt ételek minősége, eredete. Szerintünk is virágozzék minden virág és legyen mindenkinek jó és szép az élete, egészséges a teste!

Hiszen ép testben ép lélek! Tényleg! És a lélek? És az Önkép, a lelkünk öröme, a párunk öröme? És a párkapcsolati egyensúly? No, és itt nem a zsetonmegosztásról, és a ki keres többet témáról van ám szó! Nem mindegy, hogy kivel alkotsz egy párt! Hiszen, ha totálisan ellentétes a szexhez fűződő viszony, akkor az bizony nem fog működni. Egy párkapcsolatban is végzetes a szélsőséges álláspontok felvétele, a szexmentes és a „húsimádó” elképzelések állandó ütköztetése, mert tudjuk mi a vége – Vagy a húsimádó lakik jól a hentesnél, vagy mentesre vágyó felejti el a hús ízét...Jó az elején tisztázni az álláspontokat!

Megosztó a téma, tudjuk! Viszont azt is tudjuk, hogy a probléma maga minden házasság, tartós párkapcsolat életébe beköltözhet, és be is költözik. Sőt! Sok esetben a kezdetektől jelen van, csak valamiért nem akar vagy nem mer szólni az egyik fél. Nők élnek le éveket, évtizedeket színlelt orgazmussal és férfiak igyekeznek a merevedés megtartására az elfojtott vágyak tükrében. És igen, fordítva is igaz! Így alakul ki az, amikor évek múltán már a szex gondolata is ijesztő lehet.  Vannak, aki maguk oldják meg a felmerülő gondokat, mert ki merik jelenteni: „gondunk van!” és vannak, akik szakemberhez fordulnak, mert hát azért mert tudom, hogy az asztal fából van még nem tudok fából asztalt készíteni – kell a szakember...

Mi, a velemvagy.hu oldal mögötti kis csapat úgy gondoljuk, hogy mindkét megoldási irány és a célhoz vezető út sikerét elő tudja segíteni egy plusz, egy extra valami, ami a mi weboldalunkon kapható. Ez a valami lehet egy kedves semmiség, egy kipróbálni régóta áhított egyszerűbb eszköz, vagy akár egy magunk, esetleg mindkét fél számára új örömforrást rejtő, ezidáig ismeretlen ajtó mögötti tárgy. Nálunk, a termékeink között böngészve minden gátlást elfelejtve, az internet függönye mögött, személyünk felfedése nélkül bátran körülnézhetsz Te is! 

Igen... Te is... tudjuk, hogy érdekel... KLIKK