TOP termékek

Pretty love toy's app

Realov app

 

Elfelejtettünk volna nyitottnak lenni?

GYIK

Milyen fizetési módokból választhatok?

Fizetési és szállítási módok megtekintéséhez kattints ide!

Mennyire diszkrét a csomagolás?

A termékeket szabványos légpárnás tasakba vagy kemény karton dobozba csomagoljuk és mindössze a címzést tartalmazó etikettet ragasztjuk rá.
A csomagolásról bővebben olvashatsz itt!

Milyen hamar kapom meg a csomagot?

A rendelés leadásától számítva 1-2 munkanapon belül megérkezik hozzád! A szállítás előtti napon e-mailben/sms-ben értesítünk a szállításról.

Megjegyzés:
Abban az esetben tudunk 1 napos szállítási határidőt vállalni, ha a rendelésed munkanapokon 11.00-ig leadod és a következő nap munkanapra esik, illetve a megrendelt termékek mindegyike raktáron van.

Mit jelent a termékeknél a "Raktáron" szó?

Raktáron: a termék azonnal szállítható ill. átvehető. Ha 11.00-ig leadod rendelésed, akkor a következő munkanapon már kézhez is kapod!
Nincs raktáron: a termék beszerzés alatt áll. Várható érkezezési ideje 1-2 hét.

Mit tartalmaz a vételár?

Az oldalunkon feltüntetett árak bruttó árak és a mindenkori érvényes Áfá-t tartalmazzák. Semmilyen rejtett költség nincs.

Milyen szállítási fajták állnak rendelkezésre?

A szállítási információkért kattints ide!

Mit csináljak ha elfelejtettem a jelszavam?

A jobb felső sarokban elhelyezkedő "fiokra" rákattintva megjelenik a bejelentkezés, és az alatt közvetlen olyan szöveget találnak, hogy "elfelejtettem a jelszavam" erre rákattintunk és a regisztrációnál megadott e-mail címünk ujra megadásával el küldjük önnek új jelszavát amivel betud majd jelentkezni webshopunkra!
(A felhasználónév az e-mail címünk lesz.)

Hogyan tudom törölni/módosítani profilomat?

Ha szeretnéd törölni, vagy módosítani a regisztrációdat, vagy bármilyen személyes adatodat, abban az esetben ezt megteheted az oldal jobb felső sarkában elhelyezkedő "fiókra" rákattintva az utolsó menüpontban pedig az Adatmódosítás gomra kattintunk.
Az Adatmódosítás menüpont alatt, lehetőséged van cím és egyéb személyes adat módosítására, személyes adatok törlésére, valamint az egész fiók törlésére.

Ha egyéb kérdésed lenne, kérjük írjad meg az info@velemvagy.hu-ra! Köszönjük!