TOP termékek

Pretty love toy's app

Realov app

 

Elfelejtettünk volna nyitottnak lenni?

Cikkek

Amikor a nőt kényeztetik...
29
Dec

A nagyobb probléma a férfiakkal van ezen a területen. Elenyészően kevés férfi tud jól nyalni! Bizony. Hiába hiszi azt a legtöbb, hogy tökéletes propeller zsonglőr, az a szomorú és elkeserítő statisztika, hogy a legtöbb nő, inkább egy gyorsan eljátszott színlelt orgazmust kanyarít vagy valamilyen indokkal kihagyja ezt az aktust, mert szánalmas a partnere teljesítménye. Leginkább nem tesz mást, csak összenyálazza a nő combját, össze-vissza lefetyel és a maga ütemében és kedvére mozgatja a nőt, gyorsítja vagy lassítja a tempót. 

Amikor a férfit kényeztetik...
29
Dec

Amikor a nő fejét egyértelműen jelezve lenyomja a partnere a pénisze irányába, a legtöbb nő tudja, hogy: Most mese nincs, „szopni" kell! Ez van, akiket megijeszt vagy undorral tölt el, mert nem szereti sem bekapni, sem lenyelni és leginkább csinálni sem tudja. Ezek a lányok azok, akik a „vigyázz, nehogy a hajamra menjen" mondattal lankasztják le pillanatok alatt az éppen elélvezés előtt álló partnert.

Az orális szex....
29
Dec

Az orális szex azért sikamlós téma, mert a legtöbben meg vannak róla győződve, hogy ászok benne, mint ahogy korábban már említettem, a „tökéletes szexpartner" effektust.

A bagzás ösztön, de a szeretkezést tanulni kell...
29
Dec

Ritkán hallani olyat, hogy „nem vagyok túl jó az ágyban"! Általában eszement lepedőakrobatákkal van tele a világ...beszéd szinten. Mert bizony, amikor a tettek mezejére kell lépni, valahogy a teljesítmény, messze alul marad.

Az első vibrátorom
28
Nov

Egy kis - és nagyon konzervatív - városban nőttem fel. Soha nem láttam magam igazán ideális jelöltnek egy szexjáték birtoklására.

Felnőttként a maszturbáció teljesen tabu volt. És az orgazmus? Főiskolás koromig nem biztos, hogy tudtam is, mit jelent ez.

Társasjáték felnőtteknek…
28
Nov

Sokan elfelejtik, hogy gyermekként milyen jó volt játszani. Hiszen a játékban elfelejti az ember a gondjait, a játék elűzi a bánatot.

A méret a lényeg?
18
Nov

Leginkább a férfiak gondolataiba férkőzött bele ez a tévesen használt elmélet.

Mert valóban fontos a méret, de nem úgy, ahogyan azt sokan gondolják, azaz minél nagyobb, annál jobb.

Hiszen az anatómián nem lehet változtatni. Az mindenkinek egyértelmű, hogy vannak alacsony és vannak magas emberek. Ebből a szempontból, senki sem állítja, hogy a „méret a lényeg”, hacsak nem egy kosárcsapat edzője és a két méter felettieket keresi.

A szexuális játékok előnyei
18
Nov

A felnőtt szexjátékok olyan örömszerző eszközök, melyeket egyedül vagy partnerrel megfelelően használva, magasabb szintre juttatják a szexuális tevékenységben tapasztalt örömöket.

Szexuális segédeszközök evolúciója
12
Nov

A szexuális játékszerek hosszú utat tettek meg azóta, hogy az első rögzített fallikus alakú tárgyat, melyet 30 000 évvel ezelőtt használtak, felfedezték. IGEN - őseink közel 20 cm hosszú péniszeket faragtak az iszapkőből...

Kényszeres szexuális viselkedés
12
Nov

A kényszeres szexuális viselkedést néha hiperszexualitásnak, hiperszexualitási rendellenességnek vagy szexuális függőségnek nevezik. Ez a szexuális fantáziák, késztetések vagy magatartás túlzott aktivitása, amelyet nehéz kívülről felismerni, sok esetben szorongást okoz, negatívan befolyásolja az egészséget, a munkát, valamint a párkapcsolatokat vagy az élet egyéb területeit.

Egészség szex - szexuális egészség
12
Nov

A szexuális egészség nem pusztán a betegség hiánya, hanem a tájékozott, konszenzusos, biztonságos, tiszteletteljes és kellemes szexuális kapcsolatokra való képesség. A lakosság többsége szexuálisan aktív. Ennek az aktivitásnak is van életútja, az érdeklődésünk és nemi életünk fejlődése a saját kezünkben van - hiszen nem mindegy, hogy milyen tájékozottsági szinten és milyen behatások, tapasztalatok árán jutunk el az érett, szexuálisan érett párkapcsolatok szintjére.

DOMINA
09
Nov

A femdom játékok világa egyszerre izgat és taszít sokakat. Izgat, mert az elfojtott vágyak és meg nem élt fantáziák világa ez, amelyben bármi teljesülhet, amit csak meg szeretne élni az illető. Taszít, mert a félelem, sokkal erősebbé válhat. Félhet valaki saját magától, mert azt tanulta, hogy a vágyak bűnös dolgok, amelyeket el kell zárni, el kell felejteni, de legalábbis a tudat legmélyére kell űzni. Azonban előbb vagy utóbb, de utat tör magának, minden elfojtás. Lehet, hogy testi tünet formájában vagy elakadt életterület képében, de biztos, hogy meg fog jelenni.

Fiatalság? Bolondság?
28
Okt

Ami a fiatalok és a szex kapcsolatát illeti, nagy hangsúlyt kell fektessünk a tényre, hogy az internet használatából eredő veszélyei között első helyen a pornográfia áll.

Elfelejtettünk volna nyitottnak lenni?
28
Okt

Ki ne emlékezne a fiatalkori ábrándozásaira és szexuális elképzeléseire, amelyek extra vagy akkor, abban az időben elképzelhetetlen módon és körülmények között engedték képzeletben szabadjára vágyainkat.

Szexuális anorexia
28
Okt

A libidó aza a szexuális vágy nem egy konstans, állandó dolog. Férfiaknál és a nőknél is folyamatos hullámzásban van. Azonban a tartós csökkenést, nem szabad figyelmen kívül hagyni! Minél tovább koplalsz, vonod meg magadtól a szexuális örömöket és nem hagyod, vagy engeded, hogy Te is örömöd leld a szexuális együttlétben, annál jobban távolodsz el magától a szexualitástól, leszel immunis párod közeledésére és nyitsz teret, adsz lehetőséget a kapcsolatotok gyökeres megváltozásának.

A szexuális játékszer: a varázspálca
28
Okt

Még a szakemberek körében is éles viták folynak a testi önismeret témakörében. Vannak, akik mellette és vannak, akik ellene érvelnek.

„Mentes” vagy „Hentes”
28
Okt

Egyre többet olvasunk, hallunk étkezésünket megreformáló újabbnál újabb éltelfogyasztási trendekről, bevált fogyókúrás és alakformáló, saját testmozgásunkat megújító fitnesz órákról vagy oktatókról, elért sikerekről. A test szerepe soha nem látott változáson ment át az elmúlt 50-60 évben. Minden értelemben! Végre elérkeztünk abba a korba, amikor fontos a testünk egészsége és a bevitt ételek minősége, eredete. Szerintünk is virágozzék minden virág és legyen mindenkinek jó és szép az élete, egészséges a teste!